Restoration of a West Country Park House. The 18th Century house was last refurbished in the 1950s, the project involves the sympathetic modernisation of mechanical and electrical services, along with redecoration of internal spaces and the inclusion of en-suite bathrooms.

The former staff quarters in the attic were converted into new guest accommodation. Existing fixtures and features were retained where possible, including 19th Century graffiti by a disgruntled servant. Infrastructure was upgraded across the site, with a new electrical supply provided to the stables and workshops.

Challenges included the removal of an unattractive external boiler flue added as part of the last refurbishment, and provision of new internal drainage.

Back to All Projects
  • Architect

    Ptomley Dean

  • Value of Project


  • Client


  • Completion


  • Engineers

    Graham Woodroofe


    Chris Dicks

    Associate Director

    Peter Mathias

    Senior Mechanical Engineer

  • Related Services